Un actor britanic roagă hoţii care i-au spart maşina să îi returneze un scenariu

Actorul britanic Hugh Grant, a cărui maşină a fost spartă duminică seară, i-a rugat pe hoţi, prin intermediul un mesaj publicat pe Twitter, să îi returneze un scenariu care se afla printre bunurile sustrase, potrivit bbc.com.

730 afișări
Imaginea articolului Un actor britanic roagă hoţii care i-au spart maşina să îi returneze un scenariu

Hugh Grant roagă hoţii care i-au spart maşina să îi returneze un scenariu

Scenariul se afla într-o geantă, care conţinea, printre altele, şi cardurile de sănătate ale copiilor actorului, a spus acesta.

"În improbabila probabilitate că cineva îi cunoaşte pe cei care mi-au spart maşina în seara aceasta şi mi-au furat geanta, vă rog să îi convingeţi să îmi returneze măcar scenariul", a scris actorul într-un mesaj publicat duminică seară pe reţeaua de micro-blogging Twitter, explicând că a muncit la acel text mai multe săptămâni.

Grant a adăugat că şi-ar dori ca geanta să fie returnată la adresa la care se află Ealing Studios.

Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice, precum "Patru nunţi şi o înmormântare/ Four Weddings And A Funeral" (1994), "Notting Hill" (1999), "Pur şi simplu dragoste/ Love Actually" (2003), "Vise americane/ American Dreamz" (2006) şi cele două filme din seria "Bridget Jones". El a fost recompensat, de-a lungul carierei, cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici