Un avion al Wizzair nu a putut decola de pe aeroportul din Craiova din cauza unei defecţiuni

Un avion al companiei Wizzair care urma să ajungă la Bergamo nu a putut decola, vineri, de pe aeroportul din Craiova, din cauza unei defecţiuni. Pasagerii au fost îmbarcaţi iniţial, apoi li s-a spus că trebuie să coboare şi să aştepte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1055 afișări
Imaginea articolului Un avion al Wizzair nu a putut decola de pe aeroportul din Craiova din cauza unei defecţiuni

Un avion al Wizzair nu a putut decola de pe aeroportul din Craiova din cauza unei defecţiuni

Avionul care urma să ajungă la Bergamo, de pe Aeroportul Internaţional Craiova, nu a mai putut decola, vineri.

Pasagerii care urmau să plece la ora 7.00 cu avionul din Craiova au fost îmbarcaţi iniţial, s-a încercat pornirea avionului, însă acesta nu a putut porni.

Ulterior, pasagerii au fost duşi în terminal, unde li s-a oferit apă şi mâncare.

Directorul Aeroportului Internaţional Craiova, Mircea Dumitru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că totul s-a petrecut din cauza unei defecţiuni la motorul doi al avionului. El a adăugat că se aşteaptă sosirea unei piese de la Budapesta pentru remedierea problemei.

Între timp, pasagerii sunt îmbarcaţi într-un alt avion, care-i va duce în Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici