Unele bănci din Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite au oprit tranzacţiile cu Qatarul

Câteva bănci comerciale din Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite şi-au oprit afacerile cu băncile din Qatar, din cauza conflictului diplomatic din regiune, potrivit unor surse citate de Reuters.

1432 afișări
Imaginea articolului Unele bănci din Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite au oprit tranzacţiile cu Qatarul

Unele bănci din Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite au oprit tranzacţiile cu Qatarul

Potrivit surselor Reuters, filialele băncilor comerciale amână acordurile până primesc instrucţiuni din partea băncilor centrale despre modul în care să fie administrate afacerile cu Qatarul.

Mai mult, sursele au spus că băncile centrale din Emiratele Arabe Unite şi banca centrală din Bahrain au cerut băncilor din ţară să prezinte detaliat expunerea pe care o au în faţa băncilor din Qatar, stabilind ziua de joi ca termen limită până când pot fi obţinute informaţiile necesare.

Arabia Saudită, Bahrain, Emiratele Arabe Unite, Egiptul, Yemen şi Libia au rupt legăturile diplomatice cu Qatar şi acuză autorităţile de la Doha de destabilizarea regiunii prin sprijinirea unor reţele teroriste precum Stat Islamic şi Al-Qaida.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici