Varianta rusească Tesla Cybertruck, scoasă la vânzare. Cât costă o „călătorie infernală”. VIDEO

Un vehicul, care seamănă cu modelul recent dezvăluit de Elon Musk, a fost pus la vânzare de către creatorii săi după ce maşina a fost văzută pentru prima oară în zona Moscovei, săptămâna trecută, provocând o agitaţie pe reţelele de socializare ruseşti, potrivit RT.

1059 afișări
Imaginea articolului Varianta rusească Tesla Cybertruck, scoasă la vânzare. Cât costă o „călătorie infernală”. VIDEO

Sursa: Youtube

„Copia” manuală realizată după modelul Tesla Cybertruck este acum scoasă la vânzare în Rusia şi, spre deosebire de original, varianta rusească a maşinii are un preţ mai degrabă modest, de 10.000 de dolari. Realizarea întregului proiect a costat doar 80.000 de ruble (aproximativ 1.200 de dolari). O călătorie „infernală” cu maşina este disponibilă pentru suma de 666.666 de ruble (aproximativ 10.700 de dolari), dar o privire mai atentă sub capotă ar putea atenua entuziasmul iniţial, relatează RT.
 
„Cybertruck-ul” rusesc a fost creat de echipa Pushka Garazh YouTubers, care se concentrează pe restaurarea maşinilor ruseşti, folosind materiale ieftine şi o mulţime de obiecte improvizate. Copia Tesla este de fapt o LADA acoperită cu tablă şi etichetată cu anul 2019, în ciuda faptului că producţia s-a încheiat la începutul anilor 2000. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici