Veşti rele pentru fanii muzicii: Un mare festival a fost anulat pentru al doilea an consecutiv din cauza pandemiei de coronavirus

  • Festivalul de muzică Glastonbury din Marea Britanie a fost anulat pentru al doilea an consecutiv din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat organizatorii festivalului.
  • Cu mare regret, trebuie să anunţăm că Festivalul de la Glastonbury din acest an nu va avea loc şi că acesta va fi un alt an de rezolvare forţată pentru noi”, au declarat echipa de organizare pe Twitter.
  • Pe lângă muzica contemporană, festivalul găzduieşte spectacole de dans, comedie, teatru, circ, cabaret şi alte arte.
1279 afișări
Imaginea articolului Veşti rele pentru fanii muzicii: Un mare festival a fost anulat pentru al doilea an consecutiv din cauza pandemiei de coronavirus

Veşti rele pentru fanii muzicii: Un mare festival a fost anulat pentru al doilea an consecutiv din cauza pandemiei coronavirusului

Glastonbury ce se ţine pe cinci zile este cel mai mare festival din lume ţinut pe iarbă verde, cu peste 200.000 de persoane care au participat în 2019.

Specialiştii din industrie spun că decizia de anulare va avea ramificaţii pentru alte festivaluri programate în 2021 - datorită semnificaţiei globale şi culturale a Glastonbury. Amânare ar putea influenţa modul în care alte festivaluri de muzică vor gândii acest an.

"În ciuda eforturilor noastre de a mişca pământul, a devenit clar că pur şi simplu nu vom reuşi să facem festivalul să aibă loc anul acesta. Ne pare rău să vă dezamăgim pe toţi."

Aceştia au adăugat că toate biletele cumpărate pentru vara anului 2021 vor fi valabile pentru anul următor. Deţinătorii de bilete pot afla mai multe informaţii pe site-ul festivalului.

„Suntem foarte încrezători că putem livra ceva cu adevărat special pentru noi toţi în 2022!” au adăugat aceştia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici