VREMEA în weekend-ul dinainte de 1 martie. Informare meteo de vânt puternic în toată ţara, de sâmbătă până luni

Vremea intră într-un proces de răcire şi va ridica probleme începând de sâmbătă până luni. Meteorologii anunţă vânt puternic în toată ţara şi ninsori la munte.

3945 afișări
Imaginea articolului VREMEA în weekend-ul dinainte de 1 martie. Informare meteo de vânt puternic în toată ţara, de sâmbătă până luni

VREMEA în weekendul dinainte de 1 martie. Informare meteo de vânt puternic în toată ţara, de sâmbătă până luni

În intervalul vineri ora 6:00 – sâmbătă ora 12:00 va fi în vigoare o informare meteo emisă vineri.

Din a doua parte a nopţii de vineri spre sâmbătă, vântul se va intensifica treptat, la început în nord-est şi la munte, iar pe parcursul zilei de sâmbătă în cea mai mare parte a ţării.

Duminică (28 februarie) şi luni (1 martie) intensificări temporare ale vântului vor mai fi îndeosebi în regiunile estice şi în zona de munte.

Se vor înregistra viteze la rafală, în general, de 45...55 km/h, iar în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali se vor depăşi 80...90 km/h.

La munte, în general la altitudini mai mari de 1500 de metri, vor fi intervale în care va ninge, iar în estul teritoriului, îndeosebi din a doua parte a nopţii de duminică spre luni (28 februarie/1 martie), şi pe parcursul zilei de luni (1 martie) vor predomina ninsorile.

Vremea va intra într-un proces de răcire ce se va resimţi treptat în toate regiunile, astfel că valorile termice se vor situa în jurul celor normale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
meteo,
informare,
vânt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici