VIDEO  Zverev, eliminat din turneul de la Acapulco pentru un gest violent. ATP îl anchetează şi pentru că şi-ar fi bătut fosta iubită

Neamţul a lovit furios cu racheta în scaunul arbitrului, fiind foarte aproape să-l rănească pe acesta!

846 afișări
Imaginea articolului Zverev, eliminat din turneul de la Acapulco pentru un gest violent. ATP îl anchetează şi pentru că şi-ar fi bătut fosta iubită

Zverev, eliminat din turneul de la Acapulco pentru un gest violent. ATP îl anchetează şi pentru că şi-ar fi bătut fosta iubită

Germanul Aexander Zverev (24 de ani, 3 ATP) a avut o ieşire violentă, în primul tur al probei de dublu de la ATP Acapulco. 

Gestul violent al lui Zverev a fost aspru sancţionat de organizatorii competiţiei de la Acapulco. Campionul olimpic de la Beijing a fost exclus din proba de simplu.

Ar fi trebuit să îl întâlnească joi pe compatriotul Peter Gojowczyk (95 ATP). Din cauza conduitei nesportive din timpul partidei de dublu, Alexander Zverev a fost descalificat din turneul de la Acapulco, se arată în comunicat ATP.

Prima ieşire nervoasă a lui Zverev a avut loc la scorul de 8-6 pentru adversari în tie-break-ul decisiv. Supărat că arbitrul de scaun a întors o decizie a celui de linie, Sascha a răbufnit: „Dacă a strigat out, atunci a fost out! E pe partea ta şi nu vezi cât de mult a ieşit afară? Idiot nenorocit!”.

După ultimul punct al partidei, Zverev şi-a salutat rece adversarii, apoi s-a întreptat către scaunul arbitrului. A lovit cu racheta puternic, de trei ori, fiind aproape să atingă şi piciorul oficialului.

Alexander Zverev a făcut pereche la Acapulco cu cel mai bun prieten din circuitul ATP, Marcelo Melo. Al treilea jucător al lumii a fost extrem de nervos pe durata întregii partide din turul inaugural, împotriva britanicului Lloyd Glasspool şi a finlandezului Harri Heliovaara.

Campionul olimpic se află deja sub o altă anchetă. ATP l-a luat în vizor, după ce în spaţiul public a apărut sub acuzaţia că şi-a bătut fosta prietenă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici