10.000 de lei – atât oferă salariu Primăria Cluj-Napoca pentru postul de IT-ist. Reacţii? ZERO. Niciun IT-ist nu vrea să vină să lucreze la primărie pe banii ăştia

  • Primăria Cluj-Napoca oferă 10.000 de lei pe post de IT-ist.
  • Emil Boc spune că niciun IT-ist nu vrea să lucreze pe 10.000 de lei.
  • Salariile IT-iştilor din Cluj sunt mai mari decât cele din Bucureşti
1235 afișări

Care mai doreşte, care mai pofteşte? – 10.000 de lei sau 2.000 de euro – atât oferă salariu Primăria Cluj-Napoca pentru postul de IT-ist.

Reacţii? ZERO. Niciun IT-ist nu vrea să vină să lucreze la primărie pe banii ăştia. Emil Boc recunoaşte. Ştie că salariul e prea mic în raport cu ofertele din privat, dar nu poate mări salariul, relatează Aleph News.

„Suntem oraşul cu cea mai mare concentrare de IT-işti pe metru pătrat din Europa. IT-ul este industria care dă slujbele viitorului şi de aici vin locurile de muncă bine plătite. Inovarea şi IT-ul reprezintă o forţă puternică” – a anunţat primarul Boc.

Totul a pornit în 2017 – când, spune Boc, nu a vrut să construiască mall-uri la fiecare colţ de cartier, ci a sprijinit dezvoltarea clădirilor de birouri.

Pentru al cincilea an la rând salariile IT-iştilor din Cluj sunt peste cele din Capitală – în medie, în Cluj, un salariat câştigă peste 7.700 de lei net, în timp ce în Bucureşti salariul mediu este de peste 7.000 de lei net.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici