Aplicaţia anti-cyberbullying i-a adus premiul Internaţional pentru Pace al Copiiilor

  • Rahman Sadat a câştigat premiul Internaţional pentru Pace al Copiiilor
  • Tânărul a creat o aplicaţie împotriva cyberbullying-ului
  • Peste 300 de tineri au făcut raportări şi opt agresori au fost arestaţi
326 afișări
Imaginea articolului Aplicaţia anti-cyberbullying i-a adus premiul Internaţional pentru Pace al Copiiilor

Aplicaţia anti-cyberbullying i-a adus premiul Internaţional pentru Pace al Copiiilor

O aplicaţie de combatere a cyberbullying-ului i-a adus unui tânăr de 17 ani din Bangladesh premiul Internaţional pentru Pace al Copiiilor. Sadat Rahman a fost inspirat să creeze aplicaţia după ce o fată de 15 ani şi-a luat viaţa din cauza cyberbullying-ului. Atunci când cineva face o raportare către aplicaţie, aceasta este redirecţionată către un expert în cybersecurity şi către poliţie. Peste 300 de tineri au făcut până acum raportări şi să ştii că opt agresori au fost arestaţi.
 
Tânărul a primit premiul în mod virtual de la Malala, cea mai tânără laureată la premiul Nobel pentru Pace şi activistă pentru educaţia femeilor.
 
RAHMAN SADAT, câştigător International Childrens Peace Prize: Consider că conştientizarea, empatia, consilierea şi acţiunea sunt cei patru factori care ar putea combate cyberbullying-ul. Lupta împotriva cyberbullying-ului este ca un război, iar în acest război, sunt un luptător. Dacă toată lumea mă va sprijini, atunci împreună vom câştiga această bătălie. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici