Apple îţi transformă iPhone-ul în POS

  • Apple îţi transformă iPhone-ul în POS
  • Plăteşte rapid şi sigur printr-o atingere
  • Tehnologia funcţionează pe iPhone 6 şi generaţiile mai noi
2011 afișări
Imaginea articolului Apple îţi transformă iPhone-ul în POS

Apple îţi transformă iPhone-ul în POS

Apple nu se uită la bani. Compania americană dă 100 de milioane de dolari pe un startup canadian, Mobeewave. Motivul? Vor să-ţi transforme telefonul într-un POS mobil. Noua tehnologie le permite cumpărătorilor să plătească printr-o atingere pe telefon cu cardul.

Creatorii, Mobeewave, au lansat un videoclip care îţi arată cât de rapidă şi sigură este noua metodă de plată. Pentru a folosi această tehnologie vei avea nevoie de aplicaţie si un iPhone lansat după 2014. Mai exact, iPhone 6 şi generaţiile mai noi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici