Video Apple lanseaza iOS 13.5.1 ca să repare mai multe breşe de securitate. Ce înseamnă asta pentru utilizatori

  • N-au trecut nici două săptămâni de la lansarea iOS 13.5 şi deja Apple face primul update
  • Deblocarea device-ului adaugă noi excepţii la regulile de securitate, care pot fi folosite de hackeri
  • Datele tale nu sunt criptate când ai VPN-ul deschis
487 afișări

N-au trecut nici două săptămâni de la lansarea iOS 13.5 şi deja Apple face primul update - iOS 13.5.1 şi iPadOS 13.5.1. Update-ul vine să repare probleme de securitate. Printre ele, cea legată de deblocarea device-ului, prin care se adaugă noi excepţii la regulile de securitate, excepţii care pot fi folosite de hackeri.

O altă problemă e legată de utilizarea VPN-ului. Practic, datele tale nu sunt criptate când ai VPN-ul deschis, după cum spune youtuber-ul Brandon Butch.

„E un bug destul de înfricoşător, practic, din cauza acestui bug, nu toate datele tale sunt criptate dacă ai VPN-ul activat şi pornit. Nu criptează tot traficul şi asta e foarte îngrijorător, mai ales dacă ai date confidenţiale sau personale foarte importante pe device-ul tău”, spune Brandon Butch în videoclipul în care prezintă noile modificări. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici