AZI, ora 20.00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitat: Bogdan Manolea, Director Executiv al Asociaţiei pentru Tehnologie şi Internet

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediţie a emisiunii ,,InSecuritate”, sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 20.00!

142 afișări
Imaginea articolului AZI, ora 20.00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitat: Bogdan Manolea, Director Executiv al Asociaţiei pentru Tehnologie şi Internet

Minima igienă digitală poate fi prea puţin pentru a-ţi proteja viaţa privată, în faţa unui Stat care vrea să controleze comunicaţiile criptate din online. Sunt drepturi şi libertăţi pe care deputaţii le-au băgat sub preş.

Big Brother, all over!

Există vreun drept la securitate? Cine pierde şi cine câştigă din interceptarea comunicaţiilor criptate din social media? Cât de justificat este demersul Statului de a controla un domeniu larg de comunicaţii civile, private, invocând siguranţa naţională?

O fi Internetul un fel de armă cu două tăişuri şi un mediu în care se poartă războaie, dar cine pe cine influenţează în online? Cine se luptă, cu cine? Tu, de partea cui te situezi?

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, afli răspunsuri de la invitaţii lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăieşte, ca să înveţi! Află, ca să te întrebi!

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici