Care sunt caracteristicile telefonului indestructibil?

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra este primul smartphone cu display cu Gorilla Glass Victus
  • CNET a testat cât de rezistent este telefonul la căzături şi zgârieturi
  • Telefonul nu a rezistat la toate testele, spre deosebire de iPhone 11 Pro
677 afișări
Imaginea articolului Care sunt caracteristicile telefonului indestructibil?

Sursă foto: businessinsider.com

Dacă eşti gata să scoţi din buzunar 1.300 de dolari pentru un telefon, probabil că nu vei fi dornic să îi testezi rezistenţa. Din fericire, o fac alţii pentru tine şi împărtăşesc rezultatele cu noi.
Galaxy Note 20 Ultra este ultima "victimă" a testelor pentru zgârieturi şi căzături.

Vanessa Hand Orellana, editor CNET: Este primul telefon şi singurul din seria nouă Note, care vine cu Gorilla Glass Victus atât pe faţa, cât şi pe spatele telefonului. Samsung spune că este cea mai rezistentă sticlă de până acum. Ceea ce înseamnă, desigur, că trebuie să testăm acest lucru. Rezultatul? Mai este destul până când telefonul va fi indestructibil. Într-adevăr, telefonul stă bine în majoritatea scenariilor. Însă dacă este scăpat de la distanţă pe asfalt, sticla nu rezistă. Îmbucurător este că telefonul funcţionează şi cu ecranul crăpat. Totuşi, Samsung mai are recuperat la acest capitol faţă de Apple.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici