Cel mai mare eveniment mondial dedicat smartphone-urilor şi dispozitivelor mobile ar putea fi anulat din cauza coronavirusului

  • GSMA va avea o întâlnire pentru a discuta despre eventuala anulare a Mobile World Congress
  • Expoziţia asigură 500 de milioane de dolari economiei Cataloniei
  • Companii, printre care NTT Docomo, Sony, Intel şi Nvidia au renunţat deja să participe
392 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare eveniment mondial dedicat smartphone-urilor şi dispozitivelor mobile ar putea fi anulat din cauza coronavirusului

Cel mai mare eveniment mondial dedicat smartphone-urilor şi dispozitivelor mobile ar putea fi anulat din cauza coronavirusului

Organizaţia GSMA va organiza vineri o şedinţă de consiliu pentru a discuta despre eventuala anulare a Mobile World Congress (MWC) din Barcelona, ​​după retragerea mai multor companii mari în urma epidemiei de coronavirus, anunţă Reuters.

MWC, programat să aibă loc în perioada 24-27 februarie, este cea mai mare expoziţie anuală din industria de telecomunicaţii.

Evenimentul este afectat de epidemia de coronavirus, care a ucis mai mult de 1.000 de persoane până în prezent, în mare parte în China continentală.  Companii, printre care NTT Docomo şi Sony Corp din Japonia sau Intel Corp şi Nvidia din SUA au renunţat deja să participe.

Anularea evenimentului ar fi o mare lovitură pentru capitala Cataloniei, pentru că expoziţia asigură 500 de milioane de dolari economiei locale.

GSMA reprezintă 750 de operatori şi alte 350 de firme din industria de telefonie mobilă, de la Deutsche Telekom până la Huawei.

Consiliul său este format din 26 de lideri ai unora dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii din lume şi este în prezent prezidat de Stéphane Richard, CEO al Orange.

Ministrul sănătăţii din Spania, Salvador Illa, a declarat marţi reporterilor că nu există niciun motiv pentru ca evenimentul să nu se desfăşoare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici