Cum a dat lovitura un designer de aplicaţii. A făcut peste 100.000 de euro într-o săptămână

  • Un designer de aplicaţii a dat lovitura după lansarea iOS 14
  • El a schimbat design-ul iconiţelor pentru aplicaţii şi a scos la vânzare pachetul
  • În doar o săptămână, peste 5.000 de oameni au cumpărat pachetul
922 afișări
Imaginea articolului Cum a dat lovitura un designer de aplicaţii. A făcut peste 100.000 de euro într-o săptămână

Sursa: Youtube.com/MKBHD

Cum poţi să câştigi 140.000 de euro în o săptămână după doar 2 ore de muncă? Ţi-o spune un designer de aplicaţii pe nume Traf. El a ales momentul perfect şi a dat lovitura. După ce a văzut noua versiune a sistemului de operare de la Apple a decis să le schimbe design-ul. A postat pe Twitter şi a scos la vânzare pachetul cu 28 de dolari.

A primit numeroase comenzi şi a strâns câteva sute de dolari peste noapte. Apoi a venit explozia. Un star de pe Youtube cu 12 milioane de fani a recomandat pachetul. 
 
MARQUES BROWNLEE - YOUTUBER: Există acum pachete cu iconiţe frumoase care au mai multe iconiţe în acelaşi stil sau temă. Voi lăsa link-ul cu acest pachet. Aşa că nu va trebui să cauţi pe Google fiecare iconiţă pe care vrei să o schimbi. Poţi folosi şi o fotografie făcută pentru o iconiţă, dacă vrei să schimbi doar la una-două. 
Clipul a strâns 5 milioane de vizualizări iar Traf a fost nevoit să îşi oprească notificările pe telefon! Primea comenzi în fiecare secundă. Astfel a ajuns la 140.000 de dolari într-o săptămână iar comenzile continuă.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici