Display lângă cameră. Ce rival au iPhone 12 şi Samsung S21 VIDEO

  • Următorul flagship de la Xiaomi, Mi 11 Ultra, a "scăpat" pe net
  • Telefonul ar urma să aibă un mic display poziţionat lângă cameră principală
  • Astfel, utilizatorul va putea să folosească senzorul principal pentru selfie-uri
4239 afișări
Imaginea articolului Display lângă cameră. Ce rival au iPhone 12 şi Samsung S21 VIDEO

Display lângă cameră. Ce rival au iPhone 12 şi Samsung S21

iPhone 12 şi Samsung S21 vor avea în curând un rival pe măsură. Unul care va veni cu o tehnologie nemaivăzută pe un smartphone.

Un youtuber a publicat clipul cu prototipul viitorului Xiaomi Mi11 Ultra. Este următorul flagship al companiei din China şi vine cu un al doilea display. Acesta va fi poziţionat lângă cameră. Nu sunt cunoscute prea multe detalii pentru că Xiaomi nu dorea că informaţia să apară. Însă clipul a fost imediat preluat înainte să fie şters.
 
„Puteţi vedea că acest mic display este în oglindă cu cel principal. Iar apoi merge în aplicaţia pentru cameră, o foloseşte pentru un selfie cu el însuşi şi care vedem că este încadrat perfect graţie viewfinder-ului”, arată youtuber-ul.
 
          
 
Telefonul urmează să aibă un ecran de 6.8 inci cu rată de refresh de 120 herţi şi trei camere spectaculoase. Una dintre ele va fi capabilă de un zoom 120x. Telefonul va fi lansat în următoarele luni.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici