Eveniment: Apple ar putea lansa un iPhone SE low-cost

Un iPhone 5G cu buget redus şi un nou iPad sunt în topul aşteptărilor analiştilor pentru evenimentul de lansare a produselor de primăvară al Apple, care va avea loc marţi, scrie Reuters.

337 afișări
Imaginea articolului Eveniment: Apple ar putea lansa un iPhone SE low-cost

Evenimentul Apple ar putea lansa un iPhone SE low-cost

Compania s-a preocupat de capabilităţile 5G ale dispozitivelor sale de top, în condiţiile în care clienţii caută dispozitive puternice cu o conectivitate mai bună.

Acum, modelul SE mai ieftin primeşte o actualizare 5G, ceea ce ar putea determina consumatorii atenţi la costuri să achiziţioneze noi telefoane.

"Având în vedere că utilizatorii de iPhone îşi păstrează telefonul mai mult de 2,5 ani, includerea capacităţii 5G ar fi o caracteristică atractivă pentru ca utilizatorii să îşi actualizeze iPhone-urile 4G mai vechi", a declarat analistul Neil Shah de la Counterpoint Research.

În condiţiile în care SE are în prezent un preţ de 399 de dolari, o mare întrebare este dacă Apple va creşte preţul telefonului, transferând unele costuri mai mari din cauza lanţurilor de aprovizionare globale blocate.

Statele Unite, Japonia şi Europa de Vest au fost principalele pieţe pentru vânzările iPhone SE în ultimii ani, potrivit cercetătorului IDC.

De asemenea, specialiştii se aşteaptă ca producătorul iPhone să lanseze o nouă versiune a iPad Air şi un Mac Mini high-end, un computer fără monitor pentru gama de produse Apple cu un preţ accesibil.

Analiştii se întreabă, de asemenea, dacă directorul general Tim Cook va comenta războiul din Ucraina. Apple a declarat pe 1 martie că a întrerupt toate vânzările de produse în Rusia ca răspuns la invazia rusă. Mass-media de stat ruseşti, RT News şi Sputnik News, nu mai pot fi descărcate din Apple Store în afara Rusiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici