Fanii unui joc cunoscut celebrează ziua The Last of Us

  • Fanii jocului creat de Naughty Dog sărbătoresc pe 26 septembrie ziua The Last of Us
  • Aceasta a fost redenumită în 2020 în contextul actual: până acum era Ziua Declanşării Epidemiei
  • În povestea din joc, pe 26 septembrie 2013 este ziua în care s-a declanşat virusul ucigaş
89 afișări
Imaginea articolului Fanii unui joc cunoscut celebrează ziua The Last of Us

Fanii unui joc cunoscut celebrează ziua The Last of Us

 
Cu siguranţă ai auzit de jocul The Last of Us. Are milioane de fani în întreaga lume iar partea a doua s-a vândut ca pâinea caldă. În fiecare an, pe 26 septembrie, dezvoltatorul jocului comemorează alături de fani ziua în care a izbucnit pandemia în joc. Anul acesta au decis să facă o schimbare în condiţiile în care lumea reală se luptă cu o pandemie.
Astfel, astăzi este ziua The Last of Us. Cu această ocazie a fost lansat albumul cu muzica din joc în varianta pe vinil, dar şi un joc de societate bazat pe The Last of Us.
Fanii speră şi într-un alt anunţ cât mai curând. Partea a 3-a din joc este aşteptată, mai ales după ce finalul jocului al doilea din serie i-a nemulţumit pe o parte dintre ei. Critica unuia dintre ei a atras peste 3 milioane de vizualizări pe Youtube.
 
”The Last of Us 2 reuşeşte să facă totul corect doar pe jumătate. Sunt cei mai buni din industrie, cu cea mai bună grafică, cele mai bune reprezentări, cele mai bune animaţii, inteligenţă artificială. Dar, din păcate, povestea, personajele, scrierea, ritmul în care e spusă povestea fac ca toate acele lucruri menţionate să fie victorii mici ”, a menţionat Joe Vargas, influencer.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici