FIFA 21, cu specific românesc: EA Sports a dezvoltat un echipament dedicat Zilei Naţionale

  • EA SPORTS a dezvoltat un echipament dedicat celebrării Zilei Naţionale a României.
  • Echipamentul aniversar va fi disponibil jucătorilor FIFA 21 Ultimate Team prin intermediul unui Squad Building Challenge, începând cu 1 decembrie, ora 20:00 (ora României).
106 afișări
Imaginea articolului FIFA 21, cu specific românesc: EA Sports a dezvoltat un echipament dedicat Zilei Naţionale

„Suntem încântaţi să aducem pe ecranele atâtor oameni din întreaga lume acest echipament special, care celebrează o ocazie atât de importantă pentru noi, aici, în România, un echipament pe care toţi fanii români îl pot purta cu mândrie pe terenul virtual de fotbal. Sperăm ca acest gest să ofere un exemplu al modului în care fotbalul şi jocurile video pot uni oameni şi cauze din toată lumea”, a declarat Ionel Stănescu, Line Producer EA Sports FIFA, EA România.

Echipamentul va fi introdus în FIFA 21 Ultimate Team pe 1 decembrie, la ora 20:00, şi va fi disponibil până pe 5 decembrie, putând fi obţinut de jucători prin intermediul unui Squad Building Challenge.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici