Fortnite a pierdut peste 200 de milioane de jucători, după ce Apple a scos jocul din AppStore

  • Epic Games declară că utilizatorii activi Fornite de pe iPhone şi iPad, au scăzut cu 60%
  • Peste 350 de milioane de gameri accesează celebrul joc de pe un dispozitiv Apple
  • Apple a scos jocul Fortnite din AppStore, pe 27 august
395 afișări
Imaginea articolului Fortnite a pierdut peste 200 de milioane de jucători, după ce Apple a scos jocul din AppStore

Fortnite a pierdut peste 200 de milioane de jucători, după ce Apple a scos jocul din AppStore

Epic Games, creatorul jocului Fortnite, se chinuie să reintroducă jocul în App Store. Pe 4 septembrie, compania a depus un nou dosar în instanţa pentru a cere restabilirea jocului pentru utilizatorii de iPhone şi iPad. În tot acest timp, cele două companii analizează dacă regulile Apple privind achiziţiile în aplicaţie, sunt legale.

”Epic Games ar putea să nu mai recupereze niciodată cei peste 200 de milioane de useri pierduţi în această perioadă”, spun reprezentanţii Fortnite.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici