Google sprijină femeile. Impact Challenge, proiect împotriva barierelor din sistem şi a inegalităţii

  • Google a anunţat o serie de programe şi granturi în valoare de 25 de milioane de dolari.
  • Aceşti bani vor fi folosiţi pentru organizaţii non-profit care sprijină femeile.
  • Impact Challenge, aşa cum se numeşte programul, a fost dezvăluit de Ziua Internaţională a Femeii.
88 afișări
Imaginea articolului Google sprijină femeile. Impact Challenge, proiect împotriva barierelor din sistem şi a inegalităţii

Google sprijină femeile. Impact Challenge, proiect împotriva barierelor din sistem şi a inegalităţii

De 8 martie, Google a lansat un eveniment special dedicat femeilor şi oferă granturi de 25 de milioane de dolari pentru acestea.

Google a anunţat o serie de programe într-un eveniment virtual organizat de Ziua Internaţională a Femeii. Gigantul din tech va oferi şi granturi pentru organizaţiile non-profit care luptă pentru drepturile femeilor.
 
Impact Challenge are menirea de a se adresa împotriva barierelor din sistem şi a inegalităţii, spune Google. Compania a mai anunţat că le va sprijini pe femeile în dificultate în India, ţara de origine a CEO-ului Google.
 
„Anunţăm un nou program de 1 milion de dolari pentru a le ajuta pe femeile din zonele rurale să devină antreprenori. Prin tutoriale de business, unelte şi cu ajutorul unor mentori. Dacă oferi forţă femeilor-antreprenor poate crea sute de milioane de slujbe şi să ajuţi mai mulţi oameni să beneficieze de economia digitală în creştere a Indiei”, a declarat Sundar Pichai, CEO Google.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici