HUAWEI Nova 10 şi HUAWEI Mate 50 aterizează în magazinele fizice şi online

  • HUAWEI Mate 50 Pro poate fi cumpărat cu carcasă de culoare neagră, argintie şi portocalie!
  • Ecranul său este limpede ca cristalul, pentru că oferă o privelişte spectaculoasă cu ecranul curbat de 120 Hz⁠ şi culorile calibrate individual care fac din fiecare cadru o privelişte frumoasă de admirat.
  • HUAWEI Mate 50 Pro este construit pentru a face faţă oricărei lovituri, coliziune sau căderi, cu rezistenţă la stropire şi praf cu rating IP68 şi o rezistenţă incredibilă la apă la o adâncime de 6 metri⁠ în versiunea portocalie.
  • Camera Ultra Aperture de 50 MP primeşte cu 24% mai multă lumină,⁠ datorită diafragmei ultra-mari F1.4 şi senzorului RYYB, funcţionând perfect cu motorul de imagine XD Fusion Pro pentru a menţine luminozitatea şi contrastele impecabile.
  • Mergeţi la distanţă cu filmele şi jocurile dvs. preferate, datorită unei baterii de capacitate mare de 4700 mAh.
  • Vă puteţi juca mai mult timp la rate de cadre mai stabile, datorită tehnologiei de predicţie între cadre la nivel de pixeli, care reduce temperatura telefonului şi consumul de energie.
1957 afișări
Imaginea articolului HUAWEI Nova 10 şi HUAWEI Mate 50 aterizează în magazinele fizice şi online

HUAWEI Mate 50 este rezistent la apă

Am fost la lansarea noilor modele de telefoane Huawei (Nova 10 şi Mate 50) ce s-a desfăşurat la restaurantul Kong din Bucureşti. 

Iată câteva informaţii şi noutăţi despre Mate 50, care este vândut în două versiuni - versiunea standard şi versiunea Pro.

HUAWEI Mate 50  

Aşa cum transmite Huawei, este partenerul utilizatorului plin de farmec, cu o simetrie estetică şi un model rafinat Clous de Paris, cu sticlă Kunlun durabilă,⁠ având rezistenţă la apă.

O altă noutate este că aduce o nouă eră a fotografiei mobile, având aparat foto XMAGE Ultra Aperture, diafragma ultra-mare, diafragma fizică reglabilă de 10 dimensiuni, modul Super Night, mod portret profesional  şi mod Super Macro.

Noul model performează ca un campion, având baterie de 4700 mAh,⁠ 3 SuperHold, SuperRender,⁠ 4 SuperStorage. 

Noul HUAWEI Mate 50 Pro este personal, productiv şi privat.

Conţine Widgeturi de servicii inteligente, SuperHub convenabil şi asigură funcţii de confidenţialitate şi securitate îmbunătăţite.

Poate să fie achiziţionat cu carcasă de culoare neagră, argintie şi în premieră, portocalie!

Ecranul său este limpede ca cristalul, pentru că oferă o privelişte spectaculoasă cu ecranul curbat de 120 Hz⁠ şi culorile calibrate individual care fac din fiecare cadru o privelişte de admirat cu luminozitatea PWM de 1440 Hz care reduce pâlpâirea.

Sticla Kunlun este puternică şi ţine ecranul departe de pericol, aşa cum demonstrează prima certificare de cinci stele de rezistenţă la căderi de sticlă de la SGS din Elveţia.

Rezistenţa totală la cădere? Este mărită de 10 ori.⁠ Rezistenţă la apă? Este admisă

HUAWEI Mate 50 Pro este construit pentru a face faţă oricărei lovituri, coliziune sau căderi, cu rezistenţă la stropire cu apă şi praf cu rating IP68 şi o rezistenţă incredibilă la apă la o adâncime de 6 metri⁠ în versiunea Orange.

Cu camera Ultra Aperture XMAGE, HUAWEI Mate 50 Pro vă permite să surprindeţi strălucirea zilei şi nopţii.

Reglează automat diafragma oricărui moment, iar modul Profesional oferă 10 dimensiuni diferite de diafragmă astfel încât să fie  personalizată neclaritatea şi profunzimea câmpului în cea mai recentă capodoperă.

Camera Ultra Aperture de 50 MP primeşte cu 24% mai multă lumină,⁠ datorită diafragmei ultra-mari F1.4 şi senzorului RYYB, funcţionând perfect cu motorul de imagine XD Fusion Pro pentru a menţine luminozitatea şi contrastele impecabile. Modul super noapte surprinde detalii la fiecare peisaj nocturn iluminat cu neon.

Telefonul poate realiza portrete uimitoare care pun personalitatea pe ecran complet. Diafragma mai mare funcţionează împreună cu un algoritm de segmentare submilimetrică de ultimă oră pentru a produce estompare la nivel profesional şi efecte bokeh uluitoare. Diafragma mai mică vă permite să focalizaţi mai mult, făcându-l ideal pentru fotografii de grup.

  • Original: înregistrează culorile şi texturile aşa cum apar în realitate. Ceea ce vezi este ceea ce primeşti, transmite Huawei
  • Vioi: creează contraste izbitoare între zonele luminoase şi întunecate, pentru primele impresii de neuitat.
  • Luminos: Afişează imaginile în toată splendoarea lor, cu lumină echilibrată şi contraste clare.

Funcţia video Macro transformă scenele minuscule în lumi minuscule, iar Macro PiP redă detalii nevăzute cu o precizie de neimaginat. Înceţoşarea la nivel optic funcţionează atât pentru videoclipuri, cât şi pentru imagini, transformând subiectele fotografiate în personaje de film cu drepturi depline.

Specificaţii

  • Unghi ultralarg de 120°.
  • Fotografiere macro de 2,5 cm.
  • Raza de zoom de 200×
  • Cameră frontală cu unghi larg de 13 MP
  • Smooth 
  • SuperHold

Este foarte rapid, cu capacitatea de la lansa rapid o aplicaţie şi are operaţiuni rapide pentru  navigare pe web fără întreruperi.

Vă puteţi juca mai mult timp la rate de cadre mai stabile, datorită tehnologiei de predicţie între cadre la nivel de pixeli, care reduce temperatura telefonului şi consumul de energie. Mergeţi la distanţă cu filmele şi jocurile dvs. preferate în buzunar, datorită unei baterii de capacitate mare de 4700 mAh şi cu firul de încărcare HUAWEI SuperCharge⁠ 12. 

Telefonul eliberează până la 20 GB⁠ de spaţiu de stocare, prin stivuirea fişierelor duplicate, comprimând aplicaţiile mai puţin utilizate şi eliminând descărcările inutile, lăsând mai mult spaţiu pentru lucrurile pe care le iubiţi.

 

HUAWEI Nova 10 

Şi acesta este vândut în două versiuni - versiunea standard şi versiunea Pro.

Noul model vine cu un design strălucitor. Datorită senzorului îmbunătăţit, are funcţia  zoom între 0,7X si 5X în timp ce realizează selfie-uri cu camera frontală dublă de 60 MP.

Reproduce toată splendoarea priveliştii cu camera Ultra Vision RYYB de 50 MP echipată cu o matrice de filtre de culoare RYYB, care primeşte cu 40% mai multa lumină decat lentilele RGGB tradiţionale.

Camera are un unghi ultra-larg de 60 MP, AF instantaneu cu detectie in patru faze, AUTOFOCUS şi poate efectua filmare video 4K. 

Fii chiar tu vedeta, este sloganul noului telefon Huawei, căci fotografiile reuşite înseamnă amintiri frumoase, iar camera frontală dublă cu autofocus de 60 MP ţi le ofera. Poate realiza un close-up cu un obiect din fundal care îi place utilizatorului sau îi focalizează chipul pentru a surprinde cea mai buna versiune a sa. 

  • Obiectivul va comuta automat între obiecte şi chip, în funcţie de ceea ce încerci să surprinzi!
  • Are funcţii de filmare frontală cu unghi ultra-larg 4K ce îţi permite să surprinzi natura în toată splendoarea ei.
  • Filmare de portret cu camera principala cu recunoaştere facială avansată şi algoritmi de estompare a fundalului ce creează un efect de blur natural in vlog, reflectând modul  în care percepi lumea.
  • Videoclipuri excepţionale cu o singură atingere
  • Personajele prind contur
  • Selfie cu camera frontala cu zoom 0.7X~5X

Cu algoritmul special Al Texture Skin, realizezi selfi-uri şi fotografii de grup ce evidenţiază textura pielii. 

Viziune noua, o lume noua

Ecranul curbat de 6,78 inchi al lui HUAWEI nova 10 Pro vine cu claritate îmbunătăţită şi un consum redus de energie. Este fereastra ta către o lume cu totul nouă, cu un miliard de culori, o gamă cromatica P3 vasta şi o rată de refresh ridicată de 120 Hz, ce creează o tapiserie vizuală unică.

Te stresează nivelul scăzut al bateriei ? Se rezolvă in 10 minute!

Cu o baterie eficientă energetic de 4500 mAh si HUAWEI SuperCharge de 100W, atunci când nivelul bateriei este insuficiet şi vrei să ieşi, modul HUAWEI SuperCharge Turbo iţi încarcă bateria complet în 20 de minute şi de la 20% la 80% în 10 minute.

Cu Touch Turbo 2.0,  telefonul pentru a declanşa operarea rapida a butoanelor şi să ajute utilizatorul să se bucure de imersiune audiovizuală totală la fiecare viraj, graţie câmpului sonor vast şi sistemului stereo cu două difuzoare.

Trage iconiţele dispozitivelor precum tablete, PC-uri, televizoare şi căşti pentru a-ţi conecta telefonul cu acestea, accesând widget-ul Super Device din Panoul de control.

Se pot efectua  apeluri MeeTime cu mai multi participanţi. Pot fi comutate fără probleme între telefon şi tableta şi utilizatorii se pot bucura de comunicaţii fără efort în orice moment, cu partajarea ecranului.

 

Pentru mai multe informaţii şi preţuri, consultaţi site-ul Huawei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici