FOTO | iPhone pliabil la orizont. Ce a comandat Apple de la Samsung

  • Apple a comandat de la Samsung mostre de ecran pliabil
  • Zvonurile despre un iPhone pliabil au început din 2016
  • Corning, furnizorii Apple, lucrează la o soluţie de sticlă pliabilă
510 afișări
Imaginea articolului FOTO | iPhone pliabil la orizont. Ce a comandat Apple de la Samsung

FOTO: images.macrumors.com

Se vorbeste de câţiva ani despre un iPhone pliabil. Iar zvonurile au fost înteţite de comanda pe care Apple a dat-o către Samsung pentru mostre de ecran pliabil.

Prin 2016 au apărut primele zvonuri despre un iPhone pliabil, care ar fi urmat să fie dezvoltat în parteneriat cu LG. Mai recent, s-a vorbit despre cei de la Corning, furnizorul tradiţional al Apple, care dezvoltă o soluţie pentru sticlă pliabilă.

Anul trecut se vorbea despre un iPhone pliabil cu două ecrane separate pe modelul Microsoft Surface Duo, iar o cerere de brevet depusă de Apple sugerează un iPhone pliabil pe modelul Motorola Razr.

În 2018, un analist de la Merrill Lynch prognoza că în 2020 Apple va lansa primul iPhone pliabil, dar prognoza nu s-a adeverit. Dar, cine ştie, poate vei avea parte de un anunţ surpriză la evenimentul Apple de pe 15 septembrie.

Oricum ar fi, viitorul pliabil de la Apple ar trebui să fie cu adevărat extraordinar, ca să poată concura cu succes modelele deja consacrate de la Samsung, Microsoft, Huawei sau Motorola.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici