Evenimentul Apple: Lansarea de astăzi a noului iOS 14 prinde pe picior greşit dezvoltatorii de aplicaţii

  • La evenimentul Apple a fost anunţată lansarea, începând de astăzi, a iOS 14
  • Dezvoltatorii n-au avut timp să-şi pregătească aplicaţiile din AppStore
  • De regulă, Apple lansa noua versiune iOS cu o săptămână înainte de eveniment
1754 afișări
Imaginea articolului Evenimentul Apple: Lansarea de astăzi a noului iOS 14 prinde pe picior greşit dezvoltatorii de aplicaţii

FOTO: Twitter

Evenimentul Apple a fost, dintr-un punct de vedere, chiar mai slab decât Samsung Galaxy Unpacked. Măcar cei de la Samsung ţi-au arătat noul Galaxy Fold. Apple n-a reuşit să-ţi prezinte noul iPhone.

Şi parcă asta nu era suficient, a fost anunţată lansarea noului iOS 14 începând de astăzi. Anunţul a prins pe picior greşit dezvoltatorii de aplicaţii. Aceştia aveau la dispoziţie, de obicei, o săptămână să-şi pregătească aplicaţiile din AppStore să fie compatibile cu noul sistem de operare.

Anul trecut, iOS 13 a fost lansat cu zece zile înainte de evenimentul Apple, timp suficient pentru dezvoltatori. Anul acesta, cele mai puţin de 24 de ore oferite au dus la numeroase probleme pentru aplicaţiile din AppStore.

Unii au protestat pe Twitter, alţii au postat poze cu interfeţe făcute praf, unii sunt de părere că anunţul a fost făcut pentru că Apple n-a prea avut ce prezenta.

A apărut chiar şi o memă cu board-ul Apple prăpădindu-se de râs când Tim Cook le povesteşte că noul iOS se lansează de astăzi. Cam aşa a sunat anunţul oficial. „Mâine vom lansa un update major pentru sistemul de operare. Începem cu iOS 14.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici