LG a lansat televizorul care costă peste 74.000 euro

  • LG a lansat noul televizor pliabil anunţat acum doi ani.
  • Preţul pentru Signature OLED R este de 74.585 euro.
  • Momentan, este disponibil doar pe piaţa coreeană.
226 afișări
Imaginea articolului LG a lansat televizorul care costă peste 74.000 euro

Profimedia

A fost anunţat acum doi ani şi abia acum s-a lansat. Costă peste 74.000 euro. Adică preţul unei locuinţe sau a câtorva maşini.

Este vorba de televizorul rurabil, lansat de compania sud-coreeană LG Electronics. Noul televizor a intrat doar pe piaţa coreeană. Are un panou flexibil de 65 inch. Şi poate fi confundat cu un articol de mobilier atunci când nu e folosit, datorită bazei de lemn care îl însoţeşte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici