Netflix: Taxă suplimentară pentru cei care dau contul utilizatorilor din afara familiei. Compania va testa noua funcţie în trei ţări

Netflix va lansa în curând un test prin care titularii de conturi vor plăti o taxă suplimentară pentru utilizatorii din afara familiei care folosesc contul - o nouă încercare a companiei de a aborda problema schimbului ilicit de parole.

30898 afișări
Imaginea articolului Netflix: Taxă suplimentară pentru cei care dau contul utilizatorilor din afara familiei. Compania va testa noua funcţie în trei ţări

Netlix: Taxă suplimentară pentru cei care dau contul utilizatorii din afara familiei. Compania va testa noua funcţie în trei ţări

Potrivit termenilor Netflix, contul unui client "nu poate fi partajat cu persoane din afara gospodăriei dumneavoastră". După ani de zile în care a închis ochii la comportamentele de partajare a parolelor care nu se încadrează în această cerinţă, compania a efectuat anul trecut un test limitat prin care a solicitat utilizatorilor să introducă datele de identificare.

Acum, în cadrul unui test care urmează să fie lansat în trei ţări - Chile, Costa Rica şi Peru - Netflix va permite membrilor care îşi împart conturile cu persoane din afara gospodăriei lor să facă acest lucru "cu uşurinţă şi în siguranţă, plătind în acelaşi timp un pic mai mult", potrivit lui Chengyi Long, director de inovare a produselor la Netflix. Noile opţiuni vor fi lansate în următoarele câteva săptămâni în cele trei ţări.

Cu ajutorul funcţiei "add an extra member", membrii cu planurile Netflix Standard şi Premium vor putea adăuga conturi subsidiare pentru până la două persoane cu care nu locuiesc împreună, fiecare cu propriul profil, recomandări personalizate, nume de utilizator şi parolă - pentru mai puţin decât costul unui plan Netflix separat.

În Costa Rica, costul pentru adăugarea unui membru secundar va fi de 2,99 dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici