Netlix introduce taxe pentru partajarea parolelor în alte cinci ţări

Netflix a anunţat că va percepe taxe pentru partajarea parolelor în încă cinci ţări, în timp ce gigantul de streaming continuă să ia măsuri drastice împotriva acestei practici.

2757 afișări
Imaginea articolului Netlix introduce taxe pentru partajarea parolelor în alte cinci ţări

Netlix introduce taxe pentru partajarea parolelor în alte cinci ţări

Netflix a cerut clienţilor din alte cinci ţări - Argentina, El Salvador, Guatemala, Honduras şi Republica Dominicană - să plătească taxe suplimentare dacă îşi partajează parola cu persoane din afara gospodăriei lor. Taxele suplimentare variază de la o ţară la alta, dar utilizatorii se pot aştepta să plătească aproximativ 2,99 dolari în plus. Mişcarea vine după ce, în martie, Netflix a introdus o funcţie "add extra member" pentru Chile, Peru şi Costa Rica.

Serviciul de divertisment încearcă de ceva timp să limiteze partajarea parolelor. În 2019, Netflix declarase că intenţionează să implementeze noi reguli pentru partajarea parolelor, dar că va face acest lucru într-un "mod prietenos pentru consumatori".

În 2021, Netflix a implementat un sistem de verificare în unele ţări, prin care programele începeau cu un avertisment: "Dacă nu locuiţi cu proprietarul acestui cont, aveţi nevoie de propriul cont pentru a continua să vă uitaţi".

La începutul acestei săptămâni, Netflix a raportat o pierdere de 970.000 de abonaţi în al doilea trimestru din 2022.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici