Primul telefon rulabil funcţional: X1 de la Oppo

  • Oppo a prezentat primul model funcţional de telefon cu ecran rulabil
  • Modelul se numeşte X1 iar dimensiunea ecranului se ajustează automat
  • Oppo vrea să studieze bine piaţa înainte de lansarea telefonului
382 afișări
Imaginea articolului Primul telefon rulabil funcţional: X1 de la Oppo

Primul telefon rulabil funcţional: X1 de la Oppo FOTO Captură video Youtube/OPPO

LG, Huawei sau Samsung au în lucru diferite variante de telefoane rulabile. Însă cei de la Oppo au trecut deja la concretizarea ideii.

La evenimentul Inno Day au prezentat primul prototip de telefon cu ecran rulabil, numit Oppo X1.

  •  „Voi încerca să deschid o aplicaţie. Tot procesul e complet diferit. Sunt deja un mare fan al telefonului. Şi dacă vreau să văd un videoclip, ecranul se ajustează automat ca să-ţi ofere o experienţă mai captivantă. Dacă doar citeşti ştirile sau trimiţi mesaje unui prieten, ecranul se retrage automat”, spune Gregor Almassy, director de marketing OPPO.

Oppo nu vrea să se grăbească cu lansarea telefonului, o strategie diametral opusă celor de la LG. Oppo consideră că o astfel de lansare trebuie bine fundamentată pe studii de piaţă. Aşa că deocamdată nu-ţi pot spune o dată de lansare sau un preţ.

                       

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici