S-a vândut jocul mai scump decât o maşină de lux

  • La o licitaţie din SUA s-a vândut cel mai scump joc din istorie.
  • Jocul pentru care s-a licitat era Super Mario Bros 3 pentru Nintendo.
  • S-a ajuns până la suma de 156.000 de dolari.
268 afișări
Imaginea articolului S-a vândut jocul mai scump decât o maşină de lux

Profimedia

Dacă ai pus deoparte 150 de mii de dolari, probabil ultimul lucru la care te gândeşti este să-i dai pe un joc!

O versiune originală de Super Mario 3 Bros, în cutie nedesfăcută, a fost scos la licitaţie. 20 de persoane au licitat iar suma la care s-a vândut jocul a fost de 156.000 de dolari.

Copia rară pe care a pus mâna câştigătorul licitaţiei nici nu poate fi jucată! Îşi pierde valoarea dacă este scoasă din cutie. Precedentul record a fost tot pentru o copie de Super Mario vândută cu 114.000 de dolari.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici