Testul "orb": Ce telefon a câştigat concursul pentru cea mai bună cameră

  • Un test "orb" a desemnat telefonul cu cea mai bună cameră
  • 16 dintre cele mai bune telefoane lansate în 2020 s-au duelat
  • În mod surprinzător, câştigătorul a fost Asus Zenfone 7 Pro
1355 afișări
Imaginea articolului Testul "orb": Ce telefon a câştigat concursul pentru cea mai bună cameră

Testul "orb": Ce telefon a câştigat concursul pentru cea mai bună cameră

Camera reprezintă unul dintre principalele motive pentru cumpărarea unui smartphone iar acum îţi spun care este campionul din 2020.

Unul dintre cei mai cunoscuţi youtuberi din zona tech a lansat provocarea pentru mii de utilizatori. A ales 16 dintre cele mai bune telefoane lansate în 2020. Şi a făcut fotografii cu toate pe care le-a comparat în sistem eliminatoriu. Surprinzător, iPhone 12 Pro Max a fost eliminat din primul tur. Fanii au ales câştigătorul în fiecare rundă până a mai rămas unul singur. Câştigătorul a surprins: un telefon cu o cameră unică rotativă.
 
MARQUES BROWNLEE - tech youtuber: Aşadar ultima rundă: fotografia cu dovleacul. Poate să pară un subiect simplu în lumina zilei, dar conţine multe elemente, lucruri care îţi rămân în minte şi pe care le-am observat pe tot parcursul concursului. Dar când a venit momentul adevărului, ASUS Zenfone 7 Pro a câştigat la limită 
 
Un rezultat surprinzător în condiţiile în care telefonul Asus nu se află în primele 25 de telefoane în clasamentul experţilor de la DxO Mark. Motivul a fost dezvăluit chiar de creatorul concursului: utilizatorii au ales diferit în funcţie de platforma unde au fost postate fotografiile.
 
MARQUES BROWNLEE - tech youtuber : Morala poveştii... Oare voi fugi la oameni să le spun că Zenfone 7 Pro este noul rege al camerei pe telefon? Nu. Dar este constant, admit acest lucru. Dacă te interesează acest lucru la camera unui telefon, nu vei fi dezamăgit de telefon. Dar, în general, oriunde pe internet unde vei posta o fotografie va arăta diferit.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici