Twitter spune că elimină peste un milion de conturi de spam în fiecare zi

Twitter elimină peste 1 milion de conturi de spam în fiecare zi, au declarat joi directorii companiei, oferind noi informaţii despre eforturile de reducere a boţilor dăunători, în condiţiile în care miliardarul Elon Musk a cerut mai multe detalii de la compania de socializare, scrie Reuters.

98 afișări
Imaginea articolului Twitter spune că elimină peste un milion de conturi de spam în fiecare zi

Informarea a avut loc după ce Musk a ameninţat că va opri tranzacţia de 44 de miliarde de dolari pentru cumpărarea Twitter dacă compania nu va dovedi că conturile de spam şi de boţi reprezintă mai puţin de 5% din utilizatorii care văd publicitate pe serviciul de socializare.

Musk a scris anterior pe Twitter că una dintre cele mai mari priorităţi ale sale după achiziţionarea Twitter este "să învingă boţii de spam sau să moară încercând".

În cadrul unei conferinţe telefonice, compania a reiterat că conturile de spam erau mult sub 5% din utilizatorii cărora li se serveşte publicitate, valoare care a rămas neschimbată în documentele sale publice din 2013.

Analişti umani examinează mii de conturi Twitter în mod aleatoriu şi folosesc o combinaţie de date publice şi private pentru a calcula şi raporta acţionarilor proporţia de conturi de spam şi de boţi de pe serviciu, a precizat Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici