Un angajat Google din Europa a fost diagnosticat cu noul coronavirus 2019-nCoV

  • Un angajat Google din Elveţia a fost infectat cu noul virus 2019-nCoV, a anunţat compania.
  • Persoana respectivă lucrează în Zurich.
  • Compania are peste 120.000 de angajaţi în toată lumea.
1356 afișări
Imaginea articolului Un angajat Google din Europa a fost diagnosticat cu noul coronavirus 2019-nCoV

Un angajat Google din Europa a fost diagnosticat cu noul virus COVID-19

Anunţul fost făcut de un reprezentant al Google, pentru CNBC: „Putem confirma că un angajat de la biroul nostru din Zurich a fost diagnosticat cu noul coronavirus. A stat la birou un timp limitat, înainte de a avea simptome.”

Compania anunţă că a luat toate măsurile necesare pentru a opri răspândirea bolii în rândurile angajaţilor.

Peste 84.000 de oameni au fost infectaţi cu noul coronavirus, iar numărul oficial al celor care au murit se apropie de 3.000.

Mai multe companii de tehnologie au luat măsuri împotriva COVID-19. Cel mai mare târg dedicat dispozitivelor mobile, Mobile World Congress din Barcelona, a fost anulat în acest an după ce mai multe nume mari s-au retras. Mai mult, Facebook a renunţat la evenimentul Global Marketing Summit, la care urmau să participe 4.000 de persoane în luna martie.

Totodată, Sony şi Amazon s-au retras din Game Developers Conference, programată tot pentru luna martie în San Francisco.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici