Un român reinventează sunetul. Tehnologia Spatial va schimba sunetul în case, birouri sau parcuri tematice

  • Spatial Inc a prezentat o nouă experienţă audio imersivă pentru diferite spaţii.
  • Compania Spatial a fost fondată de Cătălin Păcurariu şi Michael Plitkins.
  • Tehnologia Spatial va schimba sunetul în case, birouri sau parcuri tematice.
514 afișări
Imaginea articolului Un român reinventează sunetul. Tehnologia Spatial va schimba sunetul în case, birouri sau parcuri tematice

Sursa foto: YouTube

Un român vrea să schimbe total experienţa oamenilor de fiecare dată când vizitează un loc. Sunetul este cheia.

„Gândeşte-te la toate locurile unde mergi. Experienţa audio este stricată. Fie că este un magazin gălăgios, un aeroport aglomerat şi chiar un parc tematic unde totul a fost schimbat, exceptând faptul că sună a parc tematic gălăgios”, a declarat Aric Marshall, Head of Product.
 
Spatial Inc a creat o platformă audio spectaculoasă. Indiferent de locaţie, la birou, acasă sau în parc, sunetele vor ajuta oamenii să simtă unde se află. Platforma vrea să înlocuiască zgomotul deranjant. Confondator al companiei este un român, Cătălin Păcurariu. „Căutăm să reinventăm sunetul pentru ca acesta să te pătrundă", spune el. Cum? Să ne imaginăm că putem masca zgomotele scoase de vecini. Sau la o Grădină Zoologică, că putem auzi acele animale indiferent de loc.
 
„Dacă sunt sunete familiare precum sunetul oceanului sau lucruri pe care oamenii deja le cunosc şi aduci acele lucruri devin declanşatori care conectează oamenii mai profund la acea experienţă îi face să creadă cu adevărat”, a spus Joe Lanzisero, vicepreşedinte Zeitgeist.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici