VIDEO | Cadillac intră în luptă cu Tesla. SUV-ul are o autonomie de 500 de kilometri cu o baterie care se încarcă rapid

  • Cadillac şi-a prezentat primul vehicul electric numit LYRIQ care intră în competiţie cu modelele de buget de la Tesla
  • Este un SUV electric care are o autonomie de 500 de kilometri cu o baterie care se încarcă rapid
  • Vestea proastă pentru doritori este că producţia pentru LYRIQ va începe abia la sfârşitul anului 2022
1488 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Cadillac intră în luptă cu Tesla. SUV-ul are o autonomie de 500 de kilometri cu o baterie care se încarcă rapid

sursa foto: eu.detroitnews.com

Cadillac intră pe piaţa maşinilor electrice. Producătorul american a prezentat joi seară într-un eveniment primul SUV electric al companiei numit LYRIQ. Acesta se va duela cu modelele Y şi X de la Tesla, însă va ajunge pe piaţă abia peste 3 ani!
 
Tehnologia de ultimă oră va fi prezentă pe LYRIQ. Bordul va fi alcătuit dintr-un ecran imens de 33 de inci care prezintă toate datele necesare. Nu este singurul însă. Un alt display care iese din bord se va baza pe realitatea augmentată şi va oferi informaţii din trafic sau direcţii.
 
Cadillac nu ţi-a spus preţul momentan, dar aşteptările sunt că va fi mai scump decât modelul Tesla cu care concurează. Adică peste 50.000 de dolari.
 
”Mereu a fost brand pe care îl considerăm un titan american. Dacă vă gândiţi la Ciclonul din anii 1950 sau la Hot Rod din anii 1960, mereu a fost un brand concentrat pe viitor”, a declarat Andrew Smith - director executiv de design la Cadillac
 
”Cadillac a fost nu doar primul brand de lux, ci şi un brand reprezentativ pentru inovaţie”, a declarat Donnell Johnson - Inginer pentru performanţă şi aerodinamică.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici