VIDEO Incident la Roborace, prima cursă de maşini autonome. Pilotul automat s-a dus drept în zid

  • Roborace este "prima cursă de maşini autonome"
  • Maşinile concurează individual pe pistă iar cursa a fost transmisă pe Twitch
  • A doua maşină care a plecat de la start a intrat imediat în zid
841 afișări
Imaginea articolului VIDEO Incident la Roborace, prima cursă de maşini autonome. Pilotul automat s-a dus drept în zid

Ai auzit cu siguranţă că marile companii lucrează la maşini autonome. Iată că există deja şi curse de maşini care nu au nevoie de pilot.

În viitor, maşinile nu vor mai avea nevoie de tine. Vor putea să te ducă la destinaţie fără să te atingi vreo clipă de volan sau pedale. Deja au început curse cu maşini autonome. Roborace a fost transmis în direct pe platforma Twitch. Însă momentul cel mai discutat a fost unul uşor jenant pentru organizatori. Imediat după ce a plecat de la grila de start, maşina a intrat în zid!
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici