#TrebuieSaRepornimBusinessul  Video ZF: 260.000 de români au cerut amânarea ratelor până acum. Cererile mai pot fi depuse până la jumătatea lunii mai

  • Cererile pentru amânarea plăţii ratelor pot fi depuse până la jumătatea lunii mai
  • De la adoptarea OUG privind amânarea ratelor, 260.000 de români au depus cereri la bănci în acest sens
  • 10.000 de firme afectate de criză au cerut amânarea ratelor la bănci
407 afișări

Dacă ai de gând să ceri amânarea ratelor la bancă, mai poţi face asta până la jumătatea lunii mai. Potrivit Ziarului Financiar, până acum, 260.000 de mii persoane fizice şi 10.000 de firme au depus cereri la bănci în acest sens.

Cererea a crescut cu peste 70% în ultimele două săptămâni.

Iniţial, băncile au venit cu propuneri de amânare a ratelor pe o perioadă de una – trei luni pentru persoanele fizice. După ordonanţa de urgenţă dată de guvern la sfârşitul lunii martie, acestea s-au aliniat deciziei de păsuire a ratelor cu până la 9 luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici