„Viaţa mea în fotbal”. Laura „Lala” Rus, un fel de Cristiano Ronaldo al fotbalului românesc feminin

710 afişări

Bun găsit la Viaţa mea în fotbal. Sportul care decide destine. Astăzi avem un invitat de excepţie. Are 5 titluri de campion, două cupe naţionale, golgheterul Champions League şi om de bază la echipa naţională. Un om care şi-a dedicat şi îşi dedică în continuare viaţa fotbalului. Un Cristiano Ronaldo al fotbalului românesc feminin. Atacantul echipei naţionale şi golgheterul sezonului trecut în Liga 1 feminin. Laura “Lala” Rus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici