Video Avionul Spartan al MApN, care transporta 90.000 de măşti în Spania, s-a întors din drum la o oră după decolare

  • Avionul Spartan al MApN care a plecat azi dimineaţă spre Spania s-a întors din drum din cauza unor probleme tehnice
  • Avionul a decolat la 9:00 cu 90.000 de măşti de protecţie, însă a revenit în ţară după o oră
  • În timpul zborului, echipajul a simţit fum şi, ca urmare, a decis ca avionul să revină în România
2723 afișări
Avionul Spartan al MApN care a plecat azi dimineaţă spre Spania cu 90.000 de măşti s-a întors din drum după o oră de la decolare din cauza unor probleme tehnice.

În timpul zborului echipajul a văzut fum şi, ca urmare, a decis ca avionul să revină în România, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse.

Cele 90.000 de măşti vor ajunge în Spania duminică. Aeronava a revenit în siguranţă pe Aeroportul Otopeni, anunţă MApN.

Avionul Spartan C-27J Spartan al Forţelor Aeriene Române a decolat azi dimineaţă, la 9:00, spre Madrid pentru a transporta măşti de protecţie.

Materialele sunt parte din rezerva de contramăsuri medicale pentru epidemia de COVID-19, achiziţionate de către ţara noastră pe baza unui grant în valoare de 10 milioane euro semnat de DSU/IGSU cu Comisia Europeană.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici