Video Ce îşi doresc românii să facă în prima zi de libertate, pe 15 mai: ”Vreau să merg la cimitir, e la 10 metri de mine şi n-am putut să mă duc la cimitir”

  • Mai sunt două săptămâni până când expiră starea de urgenţă în România
  • Foarte mulţi tineri şi-au făcut planuri şi aşteaptă cu nerăbdare această zi
  • Restricţiile vor fi menţinute în funcţie de cum va evolua situaţia epidemiologică
746 afișări

Au mai rămas 14 zile până când expiră starea de urgenţă în România. Pentru mulţi români, 15 mai este “ ziua libertăţii”.

Spre exemplu, în Dolj, deşi numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 a ajuns la 123,  mulţi dintre oameni şi-au făcut planuri şi aşteaptă cu nerăbdare această zi.

Femeie: “Să fiu liberă! Să pot să fac ceea ce vreau.”

Femeie: “Să pot să scot copilul în parc”

Bărbat: “Vreau să mă duc şi eu la cimitir că am părinţii morţi, cumnatul mort. Am la 10 metri cimitirul de mine şi n-am putut să mă duc la cimitir.”

Cât de liberi vom fi, încă nu ştim. Autorităţile spun că restricţiile vor fi menţinute în funcţie de cum va evolua situaţia epidemiologică din ţară.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici