Cum să-ţi faci animalul de companie celebru pe Instagram. Iată câteva sfaturi

  • Un tânăr vine cu sfaturi pentru profilul de Instagram al animalului de companie
  • Răzvan spune că trebuie să postezi des şi la ora potrivită
  • Tânărul are cei mai celebri motani din România
  • Iubirescu şi Pufulescu au peste 34 de mii de urmăritori
418 afișări

Dacă ai animal de companie, cu siguranţă ai sute de poze şi filmuleţe cu el. Cu sfaturile potrivite poţi să-l faci celebru pe Instagram şi chiar să caştigi bani. Motanii lui Răzvan, Iubirescu şi Pufulescu au devenit celebri în câteva luni. Ne spune şi care e secretul.

Răzvan Barbă: „Contează numele pe care îl alegi. Fotografiile sau videourile pe care le postezi, trebuie să fie interesante, drăgălaşe. Eu recomand măcar o postare pe zi, ca să nu uite fanii tăi de tine. Daca sunt din România, e bine să postezi spre seară.”

Iubirescu şi Pufulescu au peste 34 de mii de urmăritori pe Instagram. Odată cu celebritatea, vin şi contractele de imagine.

Tuna şi Sushi, pisicile lui Justin Bieber sunt printre cele mai faimoase din lume şi au 488 de mii de urmăritori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kitty slap in the face

A post shared by Justin (@kittysushiandtuna) on

Oct 6, 2019 at 12:37pm PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici