Video Cum va arăta munca la birou după relaxarea restricţiilor: un program mai flexibil şi lucru de acasă câteva zile pe săptămână

  • Munca de birou va fi reluată după relaxarea restricţiilor
  • Câteva zile pe săptămână, s-ar putea să lucrezi remote
  • Companiile caută în continuare soluţii de distanţare socială
1621 afișări

Pregăteşte-te să te întorci la birou după relaxarea restricţiilor, dar să ştii nimic nu va mai fi la fel. Companiile vor lua măsuri de protecţie pentru angajaţi. Odată ajuns la muncă, vei fi supus unui control medical, iar un angajat se va asigura că nu veţi fi prea mulţi în lift.

”Dacă vorbim strict spaţial, probabil o densitate mai mică a numărului de oameni prezenţi în birou. Un program mai flexibl, în sensul în care companiile care nici nu concepeau work from home, sunt mult mai deschise la subiectul ăsta”, a declarat Dan Zaharia, consultant imobiliar.

Companiile vor trebui să suporte cheltuielile pentru echipamente de protecţie şi dezinfectarea spaţiului.

”Va creşte frecvenţa cu care se face curăţenia în spaţiile comune.  Vor mai fi cheltuieli cu curăţenii generale şi cu înreţinerea filtrelor de aer, foarte importante”, a mai precizat Dan Zaharia, consultant imobiliar.

Cel mai probabil, vei lucra câteva zile pe săptămână de acasă. Dacă ai maşină, e bine să vii cu ea la muncă. Dacă nu - îţi pui masca de protecţie, mănuşile şi foloseşti transportul în comun. Conform Bloomberg, companiile caută în continuare soluţii pentru a ţine oamenii departe unii de ceilalţi, prin folosirea pasarelelor unidirecţionale sau a noilor tehnologii de detectare a persoanelor care stau prea aproape.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici