Video DECLARAŢIA ZILEI: Noua gafă a premierului Dăncilă. Cum a „devastat” România state mai puternice

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, miercuri, la începutul şedinţei de guvern, o nouă gafă, afirmând că România „devastează” state puternice, însă s-a corectat imediat.

272 afișări

„România se situează pe locul şapte în ceea ce priveşte dinamica exporturilor totale, devastând... ăăă, devansând state puternice precum Franţa cu 4,6%, Germania cu 4,1% sau Italia, cu 3,8%”, a spus Viorica Dăncilă la începutul şedinţei de guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici