Video IMAGINILE ZILEI Guvernul Dăncilă a fost DEMIS prin moţiune de cenzură

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Au fost 238 de voturi pentru şi patru voturi împotrivă, în timp ce parlamentarii PSD s-au abţinut de la vot. Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă s-a votat, joi, în plenul reunit al Parlamentului.

422 afișări

Guvernul miza pe 202 parlamentari PSD, în timp ce Opoziţia, matematic, deţinea 238 de voturi, peste necesarul de 233 pentru a trece moţiunea. La citirea moţiunii de cenzură, premierul Viorica Dăncilă a criticat Opoziţia pentru demersul său de a încerca a doua oară în acest an să doboare Executivul.

Doi foşti „apropiaţi” ai PSD, Tăriceanu şi Ponta, au fost cei care au atacat-o nu doar politic pe Viorica Dăncilă. La votul din plen, reprezentanţii Puterii şi Opoziţiei s-au poziţionat în preajma pupitrului de unde s-a citit lista parlamentarilor pentru ca senatorii şi deputaţii să voteze.

Printre cei care au asistat lângă pupitru s-au numărat Daniel Constantin (ProRomânia), Lia Olguţa Vasilescu (PSD), Florin Roman (PNL) şi Robert Turcescu (PMP). În sala de şedinţă s-a aflat şi liderul PNL, Ludovic Orban, care a fost invitat de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, să meargă în zona rezervată invitaţilor. La vot a asistat şi premierul Viorica Dăncilă, care este înconjurată de parlamentari PSD şi membri ai Executivului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici