Liber la plajă! Vânzările de costume de baie ale magazinelor online au crescut cu 20%

  • Vânzările magazinelor on-line cu articole de plajă au crescut cu 20%
  • Gabriela a profitat că poate să iasă la piscină şi şi-a cumpărat un costum de baie la 300 de lei
  • În medie, obişnuieşti să plăteşti pentru un costum de baie, 200 de lei
274 afișări

Gabriela, ca şi tine, abia aştepta să iasă la plajă, la mare şi la piscină. Aşa că reducerile magazinelor online i-au făcut cu ochiul, acum că poate să se bucure de vară.

Nu a stat mult pe gânduri şi a început să-şi aleagă noi costume de baie. Se pare că şi tu ai procedat la fel pentru că vânzările magazinelor online au crescut cu 20% la începutul lunii iunie, faţă de anul trecut. În medie plăteşti pe un costum de baie 200 de lei, însă Gabriela plăteşte şi mai mult când îi place un produs, şi nu ezită să cumpere unul şi cu 300 de lei.

Am aşteptam cu nerăbdare acest moment, să ies din casă, să mă eliberez să mă bucur de mare, să mă bucur de soare. Cam toate aceste costume au fost 200 de lei. Singurul care a fost ceva mai scump este acesta - în jur de 300 de lei. Îmi place extrem de mult. Mai am încă un costum care a costat destul de mult. Este făcut din plastic reciclat şi a avut un preţ destul de mare”, a spus aceasta. 

Vânzările magazinelor online au crescut semnificativ în ultimele zile.

„Categoria de articole pentru plajă reprezintă pentru Answear.ro aproximativ 8% din totalul vânzărilor. Începutul lunii iunie a venit cu veşti bune, suntem în creştere cu 20% faţă de anul trecut în aceeaşi lună. Preţurile vor fi la nivelul anilor trecuţi, iar acum urmează să avem discount-uri de bun venit la pisicine pentru a atrage clienţii să îşi reînnoiască outfit-ul pentru plajă şi piscină”, a declarat Raluca Radu, CEO Answear.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici