Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

120 afișări

 

Angajaţii ISU Bucureşti Ilfov desfăşoară, luni dimineaţa, controale la toate staţiile de metrou

Angajaţii ISU Bucureşti Ilfov fac, luni dimineaţa, controale la toate staţiile de metrou, verificările urmărind, printre altele, modul de respectare a normelor de apărare împotriva incendiilor şi moditatea de evacuare a călătorilor, ultimul control fiind făcut în luna mai.

Fostul preşedinte al ANAF, Sorin Blejnar, audiat la DNA Ploieşti

Sorin Blejnar, fost preşedinte al ANAF, a fost dus luni dimineaţa, la sediul DNA Ploieşti, în baza unui mandat de aducere, acesta fiind acuzat de trafic de influenţă, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Continuă audierile în cazul accidentul în lanţ, produs sâmbătă pe Autostrada Soarelui

Poliţiştii de la Brigada Rutieră şi procurorii Parchetului Lehliu-Gară au început duminică o nouă rundă de audieri a şoferilor şi martorilor implicaţi în accidentul produs sâmbătă pe autostrada Bucureşti-Constanţa, în urma căruia patru oameni şi-au pierdut viaţa, iar 36 au fost răniţi.

Mitingul liberalilor, sub semnul 100: Dacian Cioloş a făcut prima baie de mulţime marca PNL - FOTO, VIDEO

Peste 20.000 de oameni din toată ţara au participat duminică la mitingul PNL din Piaţa Revoluţiei desfăşurat sub simbolistica numărului 100: o sută de ani de la Unire, platforma România 100 şi o sută de candidaţi noi, prim-ministrul Dacian Cioloş făcând cu această ocazie şi prima baie de mulţime.

FBI menţine recomandarea de nepunere sub acuzare a lui Hillary Clinton, cu 2 zile înainte de alegeri

FBI a anunţat că îţi menţine recomandarea de nepunere sub acuzare a candidatului democrat la preşedenţia SUA, Hillary Clinton, pentru folosirea unui server privat în perioada mandatului de secretar de Stat, notează Reuters online.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici