Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

87 afișări

Judecătorul din dosarul "Grădiniţa groazei", recuzat pentru că insista să audieze copiii în şedinţă. Decizia este definitivă

Judecătorul Alexandru Bogdan Arhip, cel care a judecat dosarul „Grădiniţa groazei", a fost recuzat, la solicitarea avocaţilor care reprezintă familiile copiilor, nemulţumiţi că magistratul insistă ca minorii să fie audiaţi în şedinţă, fiind definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

AMENZI de 20.000 lei pentru administratorii de drumuri din cauza deficienţelor la deszăpezire

Poliţia Română a dat 14 amenzi, în valoare de aproape 20.000 lei, administratorilor unor segmente de drum din judeţele Alba, Cluj, Mureş şi Suceava pentru deficienţe la intervenţiile de deszăpezire.

Fostul şef ANAF Sorin Blejnar Sorin Blejnar rămâne în arest. Decizia instanţei este definitivă

Sorin Blejnar apare în faţa magistraţilor, marţi dimineaţa, ca urmare a constestaţiei depuse de fostul şef ANAF la arestul preventiv decis pe 8 noiembrie în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Relu Fenecchiu, condamnat la trei ani şi zece luni după ce a recunoscut faptele

Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor, în prezent încarcerat, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la trei ani şi zece luni de detenţie pentru trafic de influenţă şi spălare a banilor, decizia fiind urmare a unui acord de recunoaştere a vinovăţiei încheiat cu procurorii.

Aproximativ 1.000 de persoane protestează în centrul Chişinăului/ UPDATE Maia Sandu: Scrutinul prezidenţial a fost marcat de nereguli - VIDEO, FOTO

Aproximativ 1.000 de persoane protestează în acest moment în centrul capitalei Republicii Moldova, contestând modul în care s-a desfăşurat scrutinul prezidenţial câştigat de socialistul Igor Dodon. UPDATE 15:27 Scrutinul prezidenţial din Republica Moldova, câştigat de socialistul Igor Dodon, a fost marcat de nereguli, acuză Maia Sandu, liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, care a susţinut o conferinţă de presă cu puţin timp în urmă.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici