Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

120 afișări

Percheziţii DNA la Autoritatea Electorală Permanentă Bucureşti şi la locuinţa preşedintelui instituţiei, Ana Maria Pătru - FOTO

Procurorii DNA din Ploieşti fac, marţi, percheziţii la locuinţa preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, şi la sediul instituţiei, într-un dosar în care sunt investigate infracţiuni de trafic de influenţă şi spălare de bani, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Trafic îngreunat la intrarea în Huşi, unde o cisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat - FOTO

Traficul este îngreunat, marţi dimineaţa, la intrarea în Huşi, la zece kilometri de Vama Albiţa, judeţul Vaslui, unde o cisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ 1.000 de persoane au protestat în centrul Chişinăului/ UPDATE Maia Sandu: Scrutinul prezidenţial a fost marcat de nereguli - VIDEO, FOTO

Aproximativ 1.000 de persoane au protestat în centrul capitalei Republicii Moldova, contestând modul în care s-a desfăşurat scrutinul prezidenţial câştigat de socialistul Igor Dodon. UPDATE 15:27 Scrutinul prezidenţial din Republica Moldova, câştigat de socialistul Igor Dodon, a fost marcat de nereguli, acuză Maia Sandu, liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, care a susţinut o conferinţă de presă cu puţin timp în urmă.

Coaliţia pentru Egalitate de Gen: 19 liste la parlamentare fără femei, cu încălcarea legii electorale

Există 19 liste de candidaturi la nivel de circumscripţie ce nu respectă legea electorală, fiind alcătuite exclusiv din candidaţi de sex masculin, relevă un raport al Coaliţiei pentru Egalitate de Gen.

Industria a pierdut peste jumătate de milion de angajaţi

În cei 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană sectorul industriei a pierdut în total peste 560 000 de locuri de muncă.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici