Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

92 afișări

Elev, bătut cu bestialitate de doi colegi. Poliţia Face Cercetări

Un elev de 17 ani a fost bătut cu bestialitate de doi colegi mai mici în vârstă de 15 ani după ce au ieşit de la şcoală.

Avion acroşat de o cisternă la Cluj, pasagerii au fost debarcaţi. Investigaţie internă la Aeroportul “Avram Iancu”

Un avion al companiei Wizzair nu a putut decola, marţi, de pe Aeroportul Internaţional din Cluj, după ce a fost lovit de o cisternă cu apă, în urma incidentului pasagerii fiind debarcaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Circulaţia pe DE 581 spre Vama Albiţa, reluată în ambele sensuri - FOTO

Traficul este îngreunat, marţi dimineaţa, la intrarea în Huşi, la zece kilometri de Vama Albiţa, judeţul Vaslui, unde o cisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Percheziţii DNA cu probleme la locuinţa preşedintelui AEP. Soţul lui Pătru ar fi încercat să fugă cu probe Acţiunea vizează achiziţionarea unor softuri pentru alegeri - FOTO

Procurorii DNA din Ploieşti fac, marţi, percheziţii la locuinţa preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, şi la sediul instituţiei, într-un dosar în care sunt investigate infracţiuni de trafic de influenţă şi spălare de bani, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Sute de elevi de liceu au protestat luni în Statele Unite împotriva preşeditelui-ales Donald Trump - VIDEO

Sute de elevi de liceu, unii fără a avea măcar vârsta necesară pentru a vota, au protestat luni în Statele Unite împotriva preşedintelui-ales Donald Trump, relatează USA Today.

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici