Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

203 afișări

 

Incendiu la Hala Obor; persoanele care se aflau în interior au fost evacuate - FOTO, VIDEO

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la Hala Obor, în Sectorul 2 al Capitalei, focul manifestându-se pe o suprafaţă de 50 metri pătraţi, persoanele care se aflau în interior fiind evacuate, au declarat oficiali ISU pentru MEDIAFAX.

Premierul Cioloş îl va demite pe Adrian Sanda, şeful Secretariatului de Stat pentru revoluţionari, ridicat miercuri de procurori în dosarul indemnizaţiilor

Premierul Dacian Cioloş a luat decizia, miercuri, de a-l demite din funcţie pe Adrian Sanda, secretarul de stat al Secretariatului de Stat pentru Revoluţionari, care a fost ridicat de procurori în dosarul care vizează acordarea ilegală de titluri de revoluţionari, potrivit unor surse din Executiv.

Secretarul de stat Adrian Sanda, adus la Parchetul General de poliţişti/ Preşedintele "Asociaţiei 21 Decembrie" Teodor Mărieş: Existau suspiciuni că se încasează ilegal indemnizaţii - VIDEO

Poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale, ai Direcţiei de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cei din Ilfov, Braşov, Bistriţa-Năsăud, Caraş Severin şi Vrancea au efectuat 21 de percheziţii domiciliare, într-un dosar care vizează acordarea ilegală de certificate de revoluţionar.

Peste 100 de mineri de la salina Ocna Dej s-au blocat în subteran

6 din 10 români au rate la bancă, iar 2 din 10 au restanţe

Staţiile de metrou, în categoria construcţiilor dotate obligatoriu cu adăposturi de protecţie civilă

Guvernul a adoptat, miercuri, o Hotărâre, care specifică suprafeţele necesare pentru fiecare categorie de clădiri noi care trebuie prevăzute cu adăposturi de protecţie civilă şi introduce categorii noi de clădiri cu subsol la care amenajarea adăposturilor de protecţie civilă este obligatorie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici