Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

151 afișări

Trafic intens pe DN1, pe Valea Prahovei, unde s-au format coloane de maşini în mai multe zone

Traficul rutier este, marţi, intens pe DN1, pe Valea Prahovei, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov, formndu-se coloane de maşini la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti şi între Sinaia şi Buşteni.

Plenul reunit al Parlamentului va acorda miercuri votul de încredere pentru guvernul Grindeanu

Biroul Permanent al Senatului a decis, marţi, convocarea unei şedinţe a conducerilor celor două Camere ale Legislativului, care să decidă întrunirea miercuri a un plen reunit, în vederea acordării votului de încredere noului guvern.

În ce regiune trebuie să te angajezi, ca să câştigi cei mai mulţi bani

Bucureştenii vor avea şi în acest an cel mai mare salariu mediu net din ţară, pe al doilea loc situându-se cei din Vestul ţării, urmaţi de angajaţii din Sudul Munteniei, conform ultimului raport al Comisiei Naţionale de Prognoză (CNP).

Cutia Pandorei în sfera universitară. De la cazul lui Victor Ponta la cel al lui Gabriel Oprea şi acuzaţiile de plagiat la adresa Laurei Codruţa Kovesi

În 2016 au rămas fără titlul de doctor mai multe persoane care au avut funcţii publice, unele dintre aceste, cum este cazul fostului ministru de Interne Petre Tobă sau al fostului premier al României Victor Ponta, contestând deciziile în instanţă, o soluţie definitivă nefiind dată până în acest moment.

Expert financiar: În 2017, dolarul american va depăşi euro în primele luni ale anului. Care va fi evoluţia celorlalte monede

Dolarul american poate depăşi moneda unică europeană în 2017, însă leul ar putea plăti preţul unui deficit mai larg decât nivelurile prudente, raportat la avansul economic, a declarat, pentru MEDIAFAX, Claudiu Cazacu, analist-şef al X-Trade Brokers.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici